Sådan bliver det aldrig kedeligt under dynerne

Intet dræber et forhold så nådesløst som et kedeligt sexliv. Sex er naturligvis langt fra det eneste der er vigtigt i et forhold. Men et godt sexliv er helt afgørende. Sådan har det måske ikke altid været. Men i dag er vi omgivet af sex døgnet rundt. Det sørger alene reklamerne for. Sex sælger, hedder det sig i reklamebranchen. Og det er der også noget om. Vi er simpelthen programmeret sådan, at vi ikke kan vende blikket fra signaler med seksuelle hentydninger.

Det udnytter reklamebranchen på fuldt drøn. Om det er alkohol, biler, eller endda noget så usexet som en højere teknisk uddannelse, halvnøgne kroppe og lovende blikke er altid en del af opskriften. I det tyvende århundrede var seksuelle signaler næsten udelukkende rettet mod heteroseksuelle mænd. Sådan er det ikke længere. I dag er der både kvinder og homoseksuelle i målgruppen.

Et godt forhold kræver en indsats

Vi vægter et godt sexliv meget højt i dag. Der er stor enighed blandt sociologer og psykologer, at et godt og velkrydret sexliv er en afgørende faktor i hvert et parforhold. Ikke engang ældre får fribillet længere. Og når alle synes det er sådan, så er det simpelthen sådan.

Det kaldes for at ”bevare gnisten”. Ideen er, at når noget bliver til rutine, så bliver det kedeligt. Og når man gør noget igen og igen, så bliver det hurtigt til en rutine.

Sexlegetøj er udmærket til at holde interessen og nysgerrigheden oppe. Der er nu engang kun så mange stillinger man kan bolle sig igennem. Kroppens fysik sætter grænser for hvor mange af dem rent faktisk er sjove. Med sexlegetøj kan du udvide dette repertoire. Sexlegetøj kan bruges til inspiration og til at eksperimentere med. Ligesom træningsredskaber gør for fitness træning.

Ingen ville for alvor stille spørgsmålstegn ved, om træningsredskaber giver bedre muligheder for fitness træning.

Køb dit legetøj online

Danmarks bedste og billigste sexlegetøj kan du nemmest købe online. Der findes næsten ikke længere fysiske sexshops. De dage hvor folk sneg sig i skumle forretninger med hatten trukket ned i ansigtet og jakkekraven på højkant, er længst forbi.

Der er hårdt konkurrence indenfor sexlegetøj også. Det presser priserne og også butikkerne, så de har ikke råd til at have varer liggende på hylden i fysiske butikker. Det er meget billigere at have en webshop. Der bliver bestillinger modtaget og sendt videre til et centralt lager, hvorfra varerne sendes fra. Det foregår meget diskret og sikkert.

Selv om vi i dag godt kan tale om sex og sexlegetøj, så hænger det stadig fast at det skal være diskret. Det kan i hvert fald ikke skade forretningen, og derfor bliver sexlegetøj sendt med anonyme afsenderadresser. Neutrale virksomhedsnavne som ”Scandic Trading” o.l.

Tryghedsgaranti og kundeservice

Som med almindelige varer, får du også tryghedsgaranti med sexlegetøj. Er du ikke tilfreds med en artikel, kan du sende den tilbage og får pengene retur. Men lad helst være med at afprøve varen, hvis du vil gøre brug af denne mulighed.