Slap af med yoga

Yoga-rejser er en fed form for ferie!

I mange år har jeg været stor fan af yoga. Yoga har hjulpet mig på rigtig mange forskellige måder her i livet, og jeg kan ikke anbefale det nok til folk.

En de bedre oplevelser jeg har haft med yoga, var dengang jeg tog på en lille meditations/find-mig-selv tur til yoga-i-thailandThailand, hvor jeg også dyrkede rigtig meget yoga. Hvis man tager til Chiang Mai, så bliver det ikke svært at finde et godt sted. Der er rigtig mange gode instruktører i yoga i Chiang Mai. Dette gælder naturligvis både for begyndere og for erfarne.

Hvis du interesserer til dig for yoga, så bør du overveje at tage på sådan en yoga tur rundt i Asien. Det er uden tvivl den bedste rejse jeg nogensinde har haft. Det er balsam for sjælen – det kan jeg godt love jer.

Ikke nok med at det er rigtig godt for sjælen med yoga, så har det også masser af bevidste fordele for kroppen. Heraf kan nævnes fx: Vægttab, stærkere knogler, formindske/forebygge stress, hjælpe mod angst, forbedret sex, lavere blodtryk og meget meget andet.

 

yoga infographic

How Yoga Transforms Your Body

Start op med yoga

Det er slet ikke svært at komme igang med yoga, da der findes utallige gratis instruktionsvideoer rundt omkring på nettet. Det er bare at søge på det.

Alternativt kan du også starte på et yoga begynderhold. Der findes yoga-klasser i de fleste lidt større byer, så det er bare med at få undersøgt hvilke muligheder der er omkring dig.

God fornøjelse!