Stress skal tages alvorligt

depression-824998_960_720I et samfund hvor der hele tiden skal ske noget nyt og der i den grad er fart på, så er det ikke altid nemt at følge med. Det om man så er bosat i København eller Sønderborg. Dog føler man i høj grad en træng til at skulle følge med alligevel. Men det er nu engang ikke alle, der kan holde til presset i længden. Altså ender mange med at erkende, at de har stress og dette ofte når det er for sent. For er man først gået ned med stress, kan det være svært at komme tilbage. Der kan være mange grader af stress, men om ikke andet, så er det aldrig løsningen at fortsætte på samme måde, som man altid har gjort. Befinder man sig omkring Aabenraa eller Sønderborg og kender nogen, der har fået stress, eller stressen har ramt en selv, så vil man kunne finde mere information og hjælpeinformation her.

 

Mange kan på et tidspunkt få følelsen af at have stress. Især hører man det blandt unge, som grundet forventningens pres går helt neden om og hjem. For her er der både krav om at skulle være fultidsstuderende, have et relevant studiejob, så at man har bedre muligheder på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse og ikke mindst, skal man oven i det have overskud til at være socialt aktiv og deltagende, samt man skal blive så hurtigt færdig som muligt. Denne tendens som ses her er ikke blot blandt de unge, men helt sikkert en afspejling af samfundet i det hele taget, hvilket gør at stress er noget, man skal tage alvorligt. For går alle ned med stress, hvem skal så være der til at samle samfundet op igen?

 

Hvordan kommer man igennem stress?

 

Et spørgsmål mange uundgåeligt tænker over, når det kommer til stress, er hvordan man kommer over det igen. Dette kan være en svær nød at knække. For har man først fået stress, så skal der ikke meget til, før at det hele ramler sammen igen. Altså er det vigtigt, at man lader det være en proces, der tager den tid det tager. Man skal huske at fjerne de mange bolde i luften og lukke ørerne for de forventninger, der måtte være. Det er svært at sige, hvad der er kuren, for den vil ofte være meget individuel, da det kan variere, hvad man bliver stresset af. Altså handler det om at finde sin egen vej igennem det.